Rask levering av trykksaker og profilering

– uansett hvor i landet du befinner deg

Asker Print leverer alt innen trykk og grafisk design til bedrifter i hele Norge. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og med kort produksjonstid – skreddersydd etter dine spesifikke ønsker og levert direkte til dine avdelinger eller kunder.

Trykk

Asker Print disponerer kraftige og moderne trykkmaskiner som kan tilpasses alle typer produksjon. Dette gir oss muligheten til å tilby deg akkurat det du ønsker eller trenger av markedsmateriell.

Vi trykker alt fra mindre opplag av enkle produkter og design, til store opplag med omfattende design og høyere krav til detaljer. Når produktene er ferdig i trykk, leverer vi til hele Norge, slik at du kan få brosjyrer levert direkte til dine kunder, eller til dine avdelinger.

Høy kvalitet? Rask leveringstid? Vi dekker alle dine behov innen trykk og grafisk design!

Stolt på oss

Grafisk design

Vi har et dyktig og kompetent team av designere med lang erfaring fra bransjen, som står klare for å hjelpe deg med å realisere din designidé. Vi hjelper deg med å skape gode og treffende design for alt fra enkle visittkort til omfattende brosjyrer, logoer og grafiske profiler.

Vi har fokus på en fullstendig levering, noe som betyr at vi tar deg med hele veien fra idé til ferdig produkt. Vi jobber sammen for å skape et uttrykk du kan være stolt av!

Et godt design vil fremheve ditt selskaps personlighet og kvaliteten i arbeidet dere gjør. Dette vil hjelpe deg med å skape tettere bånd til kundegruppen din over tid. Vi leverer design både enkeltvis og som en del av en komplett profileringspakke.

Usikker på hva du har behov for? Kontakt oss i dag, og se hvordan vi kan hjelpe deg med å styrke ditt selskaps profil!

Utsendelser

Asker Print sørger for at produktene du bestiller blir levert dit de skal, når de skal. Vi produserer, pakker og sender ut dine bestillinger både til avdelinger og kunder over hele Norge.

Enten du ønsker varene levert til ditt kontor eller distribuert direkte til dine kunder, tar vi på oss ansvaret for å få jobben gjort. I dag har vi blant annet ansvar for all distribuering av markedsmateriell til en landsdekkende reisebyråkjede, samt til hoteller i Norge og store deler av Norden.

La oss designe og levere dine idéer rett hjem til deg og dine kunder!

En helhetlig trykk- og designtjeneste fra Asker Print

Som kunde hos oss i Asker Print får du et team bestående av dyktige fagfolk som hjelper deg med å realisere dine drømmer og ønsker. Vi guider deg gjennom prosessen fra A til Å, og ivaretar dine interesser hele veien, slik at du til slutt står igjen med et produkt du er stolt av.

Du kjenner din bedrift – vi kan trykk og design. Sammen kan vi skape helt nye løsninger basert på spennende idéer. Vi er stolte av å ha en moderne maskinpark av ypperste kvalitet, som gjør det mulig for oss å tilby både svært gode produkter, og produksjons- og leveringstider som er blant markedets beste.

Vi hjelper deg med å skape og trykke design som reflekterer hvem du og ditt selskap er!