Bannerets suksess på E18 Aksjonen

I dag tidlig var det en oppsiktsvekkende aksjon langs E18, der et banner laget av Asker Print AS tok sentrum i rampelyset. Asker Høyre, støttet av flere lokalpolitikere, sto på broene langs motorveien og viftet stolt med et banner designet av oss, med budskapet «Ny E18 nå!».

Initiativet, ledet av Asker Høyre, fikk enorm respons fra både bilister og forbipasserende, og banneret ble et synlig symbol på kampen for å prioritere E18-prosjektet. Asker Print AS er stolte over å ha bidratt til denne aksjonen ved å levere et banner som fanget oppmerksomheten til et bredt publikum.

Vår designprosess tok sikte på å skape et banner som var iøynefallende og klart kommuniserte budskapet til Asker Høyre. Vi leverte et produkt som ikke bare var visuelt tiltalende, men også effektivt i å formidle deres krav.

Medlemmene av Asker Høyre var imponert over bannerets kvalitet og effekt under aksjonen. Responsen fra bilistene, i form av tut og vink, understreket viktigheten av å ha et sterkt visuelt element for å styrke budskapet.

Asker Print AS er forpliktet til å støtte lokale initiativer og bidra til samfunnsengasjement gjennom vårt arbeid. Denne aksjonen er et tydelig eksempel på hvordan vi kan bidra til å sette fokus på viktige saker gjennom kreativ design og produksjon.

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Asker Høyre og andre lokale aktører for å bidra til positive endringer i lokalsamfunnet gjennom våre tjenester og produkter.