ASKER PRINT AS

En grafisk bedrift i Asker, som tilbyr tjenester innen markedskommunikasjon, grafisk design og trykk.

Med lang erfaring kan vi tilby en svært god kompetanse innenfor vårt fag. Vi leverer lokalt og i hele Norge med rask leveringstid og gode priser.

Vi designer, tekster og produserer for alle typer kanaler, herunder web, avis, messer og trykket kommunikasjon (flyere, plakater, brosjyrer, kundeaviser, DM’er, innstikk etc). Vi adresserer og sender ut markedsinfo for deg. Vår målgruppe er virksomheter som vil forbedre sin kommunikasjon mot markedet. Bedrifter kan kontakte oss for å få et ferdig produkt fra idé!

Asker Print AS tilbyr kostnadseffektiv produksjon i alle ledd. Våre kunder skal føle seg trygge på at vi alltid finner den beste og rimeligste løsningen – uansett om det er stort eller lite oppdrag.

Vi holder til i trivelige produksjonslokaler i Asker, og er leverandører til næringslivet i hele landet.

Trykking er vår spesialitet

Med vår moderne digitaltrykkmaskin kan vi levere raskere enn de fleste. Prøv oss, så blir du imponert av både kvalitet og produksjonstid!

La oss utforme dine idéer

Vi har kompetente designere med lang erfaring til å hjelpe deg med utforming. Det kan være alt fra enkle visittkort og produktark til årsrapporter og brosjyrer.

Utsendelse av trykksaker

Vi pakker og sender ut trykksaker til avdelingene dine, forhandlerne dine eller kundene din. Samt leverer adresserte og uadresserte utsendelser av alle slag.