En dag med Grethe i teamet – Asker Print

Hos Asker Print er vi ulike personer som jobber iherdig med våre ulike deler som får driften til å kjøre fremover på skinner. Vi har «oss» som jobber med selve markedsføringen av våre produkter og tjenester, så har vi teamet som jobber med alt fra A til Å.

En dag med Grethe Bredesen i teamet - Asker Print

I dag er vi som holder på med markedsføring, så heldige at vi får litt av tiden til Grethe Bredesen, som er grafisk formgiver her i Asker Print. På bildet sitter hun og jobber med bladet Sinus. Det er kundemagasinet til elektrogrossisten Sonepar. Her har vi det grafiske designet og ombrekkingen, og bladet har 4 utgivelser i året. Hun liker svært godt å jobbe med papirutgaver av magasin, så vi skjønner godt hvorfor hun har et godt smil om munnen når vi tar bilde.

Sonepar_Sinus av Askerprint.no | Asker Print AS

Les vårt koselige intervju med Grethe

Hei Grethe! – Vi begynner med et morsomt spørsmål. Hva var din aller første jobb? Og er den langt fra det du gjør i dag?
Min første heltidsjobb var som såkalt rentegner i et reklamebyrå i Drammen. Jeg kom rett fra videregående etter et fantastisk skoleår med bare hygge; Tegning form og farge. Med andre ord, så har jeg holdt meg på den samme røde tråden fordi jeg alltid har likt faget.

Vi vet at Grethe har holdt på med dette en god stund, og ikke minst klarer man å fange det opp gjennom den gode forståelsen hun har for kundenes behov, og kompetansen hun tar med til bordet.

Du jobber i det grafiske teamet hos Asker Print, hvordan valgte du dette yrket og hvor lenge har du holdt på?
Faktisk mer enn 40 år i diverse reklamebyråer og trykkerier her på østlandet. Jeg må og få nevne at jeg hadde et par år i København hvor oppgaven hovedsakelig var ungdomsmagasiner.

Hvordan begynte du jobben din her, og når?
Daglig leder Kjell og jeg har vært kollegaer i flere sammenhenger. Da jeg i 2018 begynte å snuse på nye utfordringer så fant vi sammen igjen.

Vi vet antakelig svaret her da det er ingen hemmelighet. Hva er din favorittdel av jobben, og hvorfor?
Å arbeide med magasiner er en soleklar favoritt og jeg er glad for at mange som meg fortsatt synes det er fint å holde i en papirutgave.

Hva inspirerer deg på jobb? Eller før jobb, på vei til jobb, når du våkner? Det kan være plakater og bannere i bybildet eller inspirasjon fra bøker og magasiner, sosiale medier og nettet generelt. Vakre motiver fra naturen kan og inspirere

Hvordan motiverer dere hverandre på jobb?
Dagene kan være travle med korte beskjeder i travelt tempo. At vi allikevel har en god tone og trives sammen gir masse inspirasjon.

Asker Print har veldig fornøyde kunder, og repeterende kunder. Hva er hemmeligheten? Er det dere? 😉
Utvilsomt 😉 Dessuten er vi en kortreist leverandør for mange av kundene våre. Det er lett å stikke innom, vi er faglig trygge og dyktige og særdeles effektive.

Hvordan skiller Asker Print seg ut fra andre selskap du har jobbet i?
Det må være effektiviteten og veldig varierte oppgaver. For min del er det alt fra kontortrykksaker, til magasiner, bøker, utstillingsmateriell og elektroniske nyhetsbrev.

Og siste spørsmål, hvis noen skal ut i samme yrke og bransje som deg i dag, hva ville du sagt til dem, hvilke råd ville du gitt?
Det er viktig å ha bred kompetanse for både skjermbaserte og trykte medier.

Takk for tiden 😊

Tom Danny | Jennifer | Markedsføringsteamet | WS & Moi