Er du klar for året som kommer? Har du trykket kalenderen for 2024?

Når året går mot slutten, kan man ønske nyåret varmt velkommen med en kalender. Hos oss, som leverandør av kvalitetskalendere, skinner vår forpliktelse til kvalitetshåndverk og oppmerksomhet på detaljer gjennom i hvert eneste produkt vi lager. Vi gleder oss alltid til å sette i gang et slikt prosjekt, som vi vet kommer til å gi et resultat du kan være fornøyd av, hele året rundt.

Tidsriktig og pene design

Vårt design bak hver kalender omfatter presisjon og kreativitet i det vi dedikerer oss til å levere produkter som overgår forventningene. Vår prosess involverer en sammensmelting av banebrytende trykketeknologi med ekspertisen vår, noe som resulterer i kalendere som ikke bare markerer tiden, men også løfter frem de rommene de pryder.

Kalendere fra Asker Print AS

Vi tenker kvalitet fra første til siste side

Det som skiller våre kalendere er vår urokkelige forpliktelse til å bruke førsteklasses materialer. Fra valget av papir som utstråler holdbarhet og eleganse til de levende, naturtro trykkene – våre kalendere er en bekreftelse på kvalitet. Hver side, hvert bilde og hver detalj er nøye skapt for å sikre et produkt som varer gjennom hele året, og som mottakeren av produktet kan være fornøyd med, i et helt år 😉

Vi nærmer oss slutten av året

Ja, tenk – Tiden går fort! Med desember i horisonten er tiden inne for å sikre deg din kalender fra oss. Ikke gå glipp av muligheten til å pryde veggene dine, dine ansattes, dine kunders, skrivebordet ditt eller å gi dem som gaver til dine kjære. Omfavn det kommende året med en kalender fra oss.

Våre kalendere går utover bare tiden i seg selv; de blir en visuell reise gjennom året, med et fint design som legges merke til. Organiser din tidsplan med en kalender du bruker hele året.

Bestill nå for å være klar til nyåret! Kontakt oss HER.